Resource Account do not show in forwarding rules in Teams Desktop App

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1308492%22%20slang%3D%22en-US%22%3EResource%20Account%20do%20not%20show%20in%20forwarding%20rules%20in%20Teams%20Desktop%20App%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1308492%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20noticed%20that%20when%20I%20want%20to%20forward%20calls%20from%20my%20number%20to%20a%20Resource%20Account%20(Queue%20or%20Auto%20Attendant)%20from%20the%20desktop%20App%20doesn't%20find%20any%20match%2C%20instead%20from%20my%20Mobile%20App%20I%20can%20forward%20to%20AutoAttendant%20and%20Queue%20whitout%20any%20problem.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESomeone%20knows%20why%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1308492%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECalling%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESettings%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1309295%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Resource%20Account%20do%20not%20show%20in%20forwarding%20rules%20in%20Teams%20Desktop%20App%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1309295%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F622142%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Alessio__Evolink_SA%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%20Thank%20you%20for%20reporting%20it.%20I%20have%20shared%20it%20with%20dev%20team.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1313806%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Resource%20Account%20do%20not%20show%20in%20forwarding%20rules%20in%20Teams%20Desktop%20App%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1313806%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F451628%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40subhasish-MSFT%3C%2FA%3E%26nbsp%3BThank%20You!%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECould%20you%20let%20me%20know%20when%20they%20fix%20the%20problem%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20in%20advance.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1347013%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Resource%20Account%20do%20not%20show%20in%20forwarding%20rules%20in%20Teams%20Desktop%20App%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1347013%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F622142%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Alessio__Evolink_SA%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3ECurrently%20we%20dont%20have%20any%20ETA%20on%20this.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1442453%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Resource%20Account%20do%20not%20show%20in%20forwarding%20rules%20in%20Teams%20Desktop%20App%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1442453%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F451628%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40subhasish-MSFT%3C%2FA%3E%26nbsp%3BSame%20problem%20here.%20I%20opened%20a%20Ticket%20with%20Microsoft%2C%20but%20haven't%20gotten%20a%20single%20answer%20in%20over%20a%20month!%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20were%20able%20to%20temporarily%20fix%20the%20problem%2C%20by%20allowing%20the%20resource%20account%20user%20to%20log%20in.%20(Disable%20theblock%20in%20O365%20Admin%20Center).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBut%20since%20today%2C%20this%20fix%20no%20longer%20works.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hello,

 

I noticed that when I want to forward calls from my number to a Resource Account (Queue or Auto Attendant) from the desktop App doesn't find any match, instead from my Mobile App I can forward to AutoAttendant and Queue whitout any problem. 

 

Someone knows why? 

 

Thanks

4 Replies

@Alessio__Evolink_SA , Thank you for reporting it. I have shared it with dev team.

@subhasish-MSFT Thank You! 

 

Could you let me know when they fix the problem? 

 

Thanks in advance.

@Alessio__Evolink_SA ,

Currently we dont have any ETA on this.

@subhasish-MSFT Same problem here. I opened a Ticket with Microsoft, but haven't gotten a single answer in over a month! 

 

We were able to temporarily fix the problem, by allowing the resource account user to log in. (Disable theblock in O365 Admin Center).

 

But since today, this fix no longer works.

 

www.000webhost.com