MSteams and SSO_pop_device can not create credential

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1886957%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMSteams%20and%20SSO_pop_device%20can%20not%20create%20credential%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1886957%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20use%20office%20365%20at%20company.%20Outlook%20and%20other%20Microsoft%20app%20is%20syncing%20with%20user-accounts%20well.%20but%2C%20on%20one%20of%20the%20clients%2C%20MSteams%20and%20SSO_pop_device%20can%20not%20create%20credential%20at%26nbsp%3BControl%20Panel%5CAll%20Control%20Panel%20Items%5CCredential%20Manager.%3C%2FP%3E%3CP%3EFrom%20time%20to%20time%2C%20he%20gets%20an%20error%20while%20open%20the%20MSTeams.%20since%20there%20is%20no%20credential%20at%20Credential%20Manager%2C%20Teams%20can%20not%20find%20password%20and%20make%20authentication%20properly.%20I%20have%20to%20uninstall%20and%20install%20again.%20this%20works%20just%20for%20a%20while.%20after%20some%20days%2C%20the%20error%20shows%20up%20again.%3C%2FP%3E%3CP%3EAs%20I%20checked%2C%20there%20is%20no%26nbsp%3BSSO_pop_device%20at%20Credential%20Manager.%3C%2FP%3E%3CP%3Edo%20you%20have%20any%20idea%20why%20it's%20happened%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1886957%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Ecredential%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMSTeams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESSO%20Integration%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

Hello, 

We use office 365 at company. Outlook and other Microsoft app is syncing with user-accounts well. but, on one of the clients, MSteams and SSO_pop_device can not create credential at Control Panel\All Control Panel Items\Credential Manager.

From time to time, he gets an error while open the MSTeams. since there is no credential at Credential Manager, Teams can not find password and make authentication properly. I have to uninstall and install again. this works just for a while. after some days, the error shows up again.

As I checked, there is no SSO_pop_device at Credential Manager.

do you have any idea why it's happened? 

 

0 Replies
www.000webhost.com