Failed to send image on Android Tablets

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1298248%22%20slang%3D%22en-US%22%3EFailed%20to%20send%20image%20on%20Android%20Tablets%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1298248%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20installed%20Teams%20on%20my%20daughter's%20Android%20Tablet%20(Tab%20A%2C%20SM-T585).%20Everything%20seems%20to%20work%20fine%20until%20I%20try%20to%20reply%20to%20a%20post%20and%20attache%20a%20picture%20(either%20taken%20directly%20from%20Camera%20or%20from%20Gallery).%20It%20says%20'%3CSTRONG%3ESending...%3C%2FSTRONG%3E'%20and%20it%20keeps%20doing%20that%20for%20about%205%20minutes%20(see%20attachment%201.jpg).%20Later%20it%20shows%20a%20message%20says%20'%3CSTRONG%3E%3CFONT%20color%3D%22%23FF0000%22%3EFailed%20to%20send%20message%3C%2FFONT%3E%3C%2FSTRONG%3E'%20(See%20attachment%202.jpg).%20I%20tried%20to%20send%20couple%20of%20times%20but%20it%20doesn't%20work%20(See%20attachment%203.jpg.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENote%20that%20when%20I%20post%20regular%20text%20it%20works.%20I%20tried%20sending%20voice%20note%20and%20it%20doesn't%20attache.%20All%20attachment%20types%20fail%20to%20post.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ETablet%20I'm%20using%20is%20brand%20new.%20I%20retested%20settings%20and%20installed%20only%20Teams%20and%20still%20didn't%20work.%20I%20tried%20installing%20it%20on%20Samsung%20Tab%20E%20(T561)%20but%20also%20didn't%20work.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%2C%20however%2C%20installed%20Teams%20on%20my%20Samsung%20Note%208%20and%20sending%20attachments%20worked%20fine.%20Also%2C%20from%20the%20web%20I%20was%20able%20to%20post%20and%20attache%20files.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ELooks%20it%20is%20a%20device%20type%20specific%20issue%20-%20only%20on%20Tablets%20it%20doesn't%20work.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnybody%20had%20this%20issue%20earlier%20and%20any%20suggestions%20of%20how%20to%20fix%20it%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAppreciate%20any%20help.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1298248%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAndroid%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Etablet%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETeams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

I installed Teams on my daughter's Android Tablet (Tab A, SM-T585). Everything seems to work fine until I try to reply to a post and attache a picture (either taken directly from Camera or from Gallery). It says 'Sending...' and it keeps doing that for about 5 minutes (see attachment 1.jpg). Later it shows a message says 'Failed to send message' (See attachment 2.jpg). I tried to send couple of times but it doesn't work (See attachment 3.jpg. 

 

Note that when I post regular text it works. I tried sending voice note and it doesn't attache. All attachment types fail to post. 

 

Tablet I'm using is brand new. I retested settings and installed only Teams and still didn't work. I tried installing it on Samsung Tab E (T561) but also didn't work. 

 

I, however, installed Teams on my Samsung Note 8 and sending attachments worked fine. Also, from the web I was able to post and attache files. 

 

Looks it is a device type specific issue - only on Tablets it doesn't work.

 

Anybody had this issue earlier and any suggestions of how to fix it?

 

Appreciate any help. 

0 Replies
www.000webhost.com