Actionable Messages on Mobile, HTTPPost does not work.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-339576%22%20slang%3D%22en-US%22%3EActionable%20Messages%20on%20Mobile%2C%20HTTPPost%20does%20not%20work.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-339576%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EDoes%20Mobile%20Clients%20on%20Teams%20fully%20support%20actionable%20messages%3F%20I%20have%20an%20issue%20where%20my%20card's%20HTTPPost%20actions%26nbsp%3B%20work%20fine%20on%20every%20client%20except%20Apple%2FAndroid.%20OpenURI%20works%20on%20everything.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20have%20asked%20this%20question%20on%20Stackoverflow%20and%20Twitter%2C%20but%20I%20have%20not%20got%20an%20answer%20on%20if%20this%20is%20a%20bug%20or%20a%20misconfiguration%20on%20my%20end.%20Screen%20recordings%20of%20the%20error%20in%20my%20Stack%20Overflow%20post.%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fstackoverflow.com%2Fquestions%2F54451980%2Fwhy-does-teams-mobile-app-httppost-action-not-work-on-card-works-fine-on-desk%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20nofollow%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fstackoverflow.com%2Fquestions%2F54451980%2Fwhy-does-teams-mobile-app-httppost-action-not-work-on-card-works-fine-on-desk%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-339576%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-339582%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Actionable%20Messages%20on%20Mobile%2C%20HTTPPost%20does%20not%20work.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-339582%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%20Jeff%2C%20thanks%20for%20the%20nudge%20on%20this.%20We're%20working%20with%20our%20mobile%20engineering%20team%20to%20investigate%20this%20further.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-699597%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Actionable%20Messages%20on%20Mobile%2C%20HTTPPost%20does%20not%20work.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-699597%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F28059%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Larry%20Jin%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20update%20on%20the%20issue%3F%20Seems%20like%20it%20isn't%20resolved%20yet.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERegards%2C%3C%2FP%3E%3CP%3ET.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Does Mobile Clients on Teams fully support actionable messages? I have an issue where my card's HTTPPost actions  work fine on every client except Apple/Android. OpenURI works on everything.

I have asked this question on Stackoverflow and Twitter, but I have not got an answer on if this is a bug or a misconfiguration on my end. Screen recordings of the error in my Stack Overflow post. https://stackoverflow.com/questions/54451980/why-does-teams-mobile-app-httppost-action-not-work-on-c...

2 Replies
Hi Jeff, thanks for the nudge on this. We're working with our mobile engineering team to investigate this further.

Hi @Larry Jin,

 

Any update on the issue? Seems like it isn't resolved yet. 

 

Regards,

T.

www.000webhost.com