SOLVED

MCAS Collector - Error Reading Configuration

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2757172%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMCAS%20Collector%20-%20Error%20Reading%20Configuration%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2757172%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20trying%20to%20deploy%20the%20MCAS%20Log%20Collector%20on%20Docker%20(Windows%20Server%202019%20DC%20-%20Hyper-V)%20following%20the%20below%20document%20but%20when%20the%20container%20spins%20up%20it%20gives%20and%20error%20stating%20%22Error%20Reading%20Configuration%22.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20only%20similar%20instance%20I've%20been%20able%20to%20find%20has%20been%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-cloud-app-security%2Fmcas-collector-rhel-8-x-docker-issues%2Fm-p%2F1793982%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehere%3C%2FA%3E%20but%20that%20just%20says%20try%20Ubuntu%20which%20isn't%20an%20option%20(full%20windows%20house).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20come%20across%20a%20similar%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2757172%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECloud%20App%20Security%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2760445%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20MCAS%20Collector%20-%20Error%20Reading%20Configuration%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2760445%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGot%20it%20sorted.%20In%20our%20case%20it%20looks%20to%20have%20been%20an%20issue%20with%20our%20good%20old%20friend%20Deep%20SSL%20Inspection.%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi All

 

I'm trying to deploy the MCAS Log Collector on Docker (Windows Server 2019 DC - Hyper-V) following the below document but when the container spins up it gives and error stating "Error Reading Configuration".

 

The only similar instance I've been able to find has been here but that just says try Ubuntu which isn't an option (full windows house).

 

Has anyone come across a similar issue?

 

Cheers!

1 Reply
best response confirmed by equinn86 (New Contributor)
Solution
Got it sorted. In our case it looks to have been an issue with our good old friend Deep SSL Inspection.
www.000webhost.com