New Contributor

We have an old on premise intranet site, the URL uses the format https://intranet.contoso.com/pages/default.aspx

The site is only accessible to internal users.

 

I've tried following guides online to add the intranet to teams using app studio, but I just get a blank page upon completion. Saying that I also tried changing the url to https://www.google.com to test but I got the same issue...

 

Am I doing something wrong?

 

Cheers,

@katherinewilkinson2020 

 

Dear Katherine

 

If you sent me over your manifest file I might be able to help you to debug.

 

You can view your manifest file in App Studio from the Manifest editor "App Manifest (Preview)" Then just copy the json and sent it along.

 

Thanks

Don

@Don_DeCarlo 

 

Thanks Don,  I have anonymised the company name:

 

{
"manifestVersion": "1.8",
"version": "1.0",
"id": "dd428b54-67b8-482a-974e-ce0d561c4090",
"packageName": "exchange.package",
"developer": {
"name": "KW",
},
"icons": {
"color": "color.png",
"outline": "outline.png"
},
"name": {
"short": "The Exchange",
"full": "The Exchange"
},
"description": {
"short": "The Exchange",
"full": "The Exchange"
},
"accentColor": "#FFFFFF",
"staticTabs": [
{
"entityId": "12321312312",
"name": "google",
"contentUrl": "https://www.google.com",
"websiteUrl": "https://www.google.com",
"scopes": [
"personal"
]
},
{
"entityId": "12344321",
"name": "The Exchange",
"scopes": [
"personal"
]
}
],
"permissions": [
"identity",
"messageTeamMembers"
],
"validDomains": [
"theexchange.contoso.com"
]
}
www.000webhost.com