Regular Contributor

Hello everyone,

 

i'm experiencing the following two problems while deploying office 365 ProPlus within intune:

 

1. When deploying my default O365 AppSuite the client is receiving this just as expected, but the teams client is missing after installation. Of course i ticked the checkbox "Teams" in the blade "Configure App Suite" ;) The Installation state is succesful.

 

2. I try to differntiat between some Office 365 ProPlus Installations:

First: A basic package "O365 ProPlus Semi-Annual Channel"

- Access, Excel, OneDrive Desktop, OneNote 2016, Outlook, PPT, S4b, Word, Teams

Second: A basic package "O365 ProPlus Monthly Channel"

- Access, Excel, OneDrive Desktop, OneNote 2016, Outlook, PPT, S4b, Word, Teams

Third: "Publisher Semi-Annual"

- only MS Publisher

Fourth: "Visio Semi-Annual"

- only MS Visio

 

The Installation of the default package (first one) via required is working.

When i try to publish the third and fourth package, either as available or required, this is not working.

1. Availability set to "available": it is'nt appearing in the company portal. (the first one shows up correctly)

2. Availability set to "required": Error Code (0x87D1041E) 

Regarding to the 2nd error i found this forum entry

Do you guys have any experiences with this? How do you deploy office via intune?

My thought at this was: Every user is getting the default programs via "required" setting. If a user needs publisher or visio he can download it via company portal ("available" setting for the belonging app package)

 

Thank you in advance. :)

www.000webhost.com