New Contributor

We are stuck in a service start-up loop due to a change certificate on the ATA Server.  Is there any way to fix this without having to do a full DR?

 

 

2020-05-23 01:25:26.2490 3516 14  Debug [CenterConfigurationManager] Initialized
2020-05-23 01:25:26.2490 3516 14  Debug [SecretManager] Initializing
2020-05-23 01:25:26.3160 3516 5   Error [SecretManager] Microsoft.Tri.Infrastructure.Utils.ExtendedException: Certificate is invalid [CertificateThumbprint= <!--Thumbprint Removed For Security-->]
   at Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.SecretManager.UpdateMutableConfiguration(SecretManagerConfiguration configuration)
   at Microsoft.Tri.Infrastructure.Extensions.ActionExtension.<>c__DisplayClass1_0`1.<ToAsync>b__0(TItem _)
   at async Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.ConfigurationManager`2.<>c__DisplayClass17_0`1.<RegisterConfigurationAsync>b__0[](?)
   at async Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.ConfigurationManager`2.RegisterConfigurationAsync[](?)
   at async Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.ConfigurationManager`2.RegisterConfigurationAsync[](?)
   at Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.ConfigurationManager`2.RegisterConfiguration[TModuleConfiguration](Action`1 updateMutableConfiguration)
   at Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.SecretManager.OnInitializeAsync()
   at async Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.Module.InitializeAsync(?)
   at async Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.ModuleManager.OnInitializeAsync(?)
   at async Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.Module.InitializeAsync(?)
   at async Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.Service.OnStartAsync(?)
   at Microsoft.Tri.Infrastructure.Framework.Service.OnStart(String[] args)

 

 

www.000webhost.com